1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові минулого року відремонтували 2000 водорозбірних колонок

У Харкові минулого року відремонтували 2000 водорозбірних колонок

Фахівці служби експлуатації комунального підприємства «Харківводоканал» минулого року відремонтували 2000 водорозбірних колонок, що розташовані переважно у міських районах приватного сектору.

Як повідомила сьогодні, 3 лютого, начальник виробничого відділу підприємства Світлана Романенко, у зв'язку з початком ворожої агресії та запровадженням військового стану питання забезпечення мешканців міста безперебійним водопостачанням перебуває під постійним контролем керівництва КП «Харківводоканал».

«Для деяких харків'ян, особливо тих, хто проживає у приватному секторі, колонки, як і раніше, залишаються чи не єдиним джерелом водопостачання. Тому, керівництвом комплексу «Харківводопостачання» внесені певні корективи та забезпечено цілодобову роботу ремонтних бригад. Незважаючи на вкрай складний час, наше підприємство досягло позитивних результатів. Аварійно-відновлювальні та ремонтні роботи на зовнішніх мережах холодного водопостачання, у тому числі ремонт водорозбірних колонок, виконуються у встановлені терміни. Також проводяться систематичні профілактичні роботи. З початку цього року силами районних служб водопровідних мереж виконано поточний ремонт близько 100 водорозбірних колонок», - наголосила Світлана Романенко.

Начальник виробничого відділу також зазначила, що на підприємстві налагоджено власне виробництво деяких запчастин та механізмів. Це дозволяє спеціалістам служби експлуатації виконувати ремонтні роботи оперативніше, без очікування поставки необхідних матеріалів та відповідно до нормативних вимог.

03 лютого 2023, 12:18 Распечатать статью

все новости

Вгору