1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові з початку року уже замінили 1300 метрів водоводів

У Харкові з початку року уже замінили 1300 метрів водоводів

Бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» у складних умовах воєнного часу інтенсивними темпами продовжують відновлювати подачу води харків'янам. Зокрема, за перший місяць 2023 уже замінили 1300 метрів зовнішніх водоводів.

У тому числі, масштабно оновили мережі у Київському районі – 469 метрів по вулиці Пушкінській та 150 метрів по вулиці Шевченка. У Новобаварському – 100 метрів на проспекті Любові Малої, у Шевченківському – 100 метрів по вулиці Буковій та у Немишлянському – 100 метрів на проспекті Льва Ландау. Як повідомили на підприємстві, заміна зношених магістральних водоводів, яким вже за 50 років, дозволить нам скоротити витрати на ремонти, а вам – забезпечить надійне транспортування води; дасть змогу нам скоротити витоки, а вас «живитиме» водою, яка не зазнаватиме вторинного забруднення у мережах, роз’їдених корозією.

Також, бригади АВР усунули 362 аварійні ситуації, упорядкували 326 оглядових колодязів на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 97 водорозбірних колонок.

Сьогодні ведуться відновлювальні роботи на 16 об'єктах зовнішнього водопостачання, найбільш значні – у Київському та Шевченківському районах міста. Напередодні ліквідували 14 позаштатних ситуацій на трубопроводах та відновили 10 оглядових колодязів.

Нагадуємо, що більше інформації щодо проведення аварійно-відновлювальних робіт на водоводах ви можете отримати, зателефонувавши на диспетчерську водоканалу за коротким номером – 15-33.

Фотогалерея

03 лютого 2023, 11:40 Распечатать статью

все новости

Вгору