1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Ольга Чуйко - інженер-інспектор КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. Ольга Чуйко - інженер-інспектор КП «Харківводоканал»

Інженер-інспектор абонентського відділу Салтівського району департаменту збуту КП «Харківводоканал» Ольга Чуйко від початку повномасштабної війни продовжує обслуговувати відвідувачів.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», на підприємстві Ольга Чуйко працює понад 20 років і з початку ворожої агресії твердо вирішила не залишати рідне місто. Професіоналізм, чуйність та доброзичливість Ольги допомагають не тільки сумлінно виконувати професійні обов'язки, а й підтримувати численних відвідувачів. Тому і в колективі, і серед отримувачів послуг Ольга Чуйко має заслужену повагу.

«Зараз, як ніколи, наші відвідувачі потребують не лише висококваліфікованої допомоги, а й найчастіше належної моральної підтримки. Тому у своїй роботі завжди націлюємося на виключно ввічливе та поважне спілкування. Якщо потрібно, то й кілька разів пояснюємо, як слід вчинити в тій чи іншій ситуації. Для кожного намагаємося знайти тепле слово, бо це дуже важливо у такий важкий час», - підкреслила Ольга Чуйко.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

03 лютого 2023, 12:00 Распечатать статью

все новости

Вгору