1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» отримало 4700 продуктових наборів гуманітарної допомоги

КП «Харківводоканал» отримало 4700 продуктових наборів гуманітарної допомоги

З ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та сприяння громадської організації «Я врятований» колектив комунального підприємства «Харківводоканал» отримав понад 4700 продуктових наборів. Ця підтримка була надіслана кожному з працівників комунальної установи.

«Наша міська влада ставить у пріоритет допомогу та підтримку «Героям комунального фронту». Ігор Олександрович зі своєю командою дякує кожному з працівників за їхню хоробрість, щоденну працю та величезний внесок у забезпечення життєдіяльності міста. Прийміть низьку подяку від усіх харків'ян за те, що в наших будинках є світло, тепло та вода», - зазначив директор Департаменту з роботи з громадськими об'єднаннями Харківської міської ради Микита Стерін при передачі наборів.

Генеральний директор «Харківводоканал» Віталій Панов від імені трудового колективу, у свою чергу, передав слова подяки Харківському міському меру Ігорю Терехову за його роботу, любов до міста та надану гуманітарну допомогу і зазначив, що продукти стануть вагомою підтримкою для працівників підприємства.

02 лютого 2023, 15:00 Распечатать статью

все новости

Вгору