1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» відновив водопостачання міста до рівня довоєнного часу

КП «Харківводоканал» відновив водопостачання міста до рівня довоєнного часу

Наразі харків'яни щодобово споживають близько 400 тисяч м³ води.

Про це повідомив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства – директор комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлен Волков.

«У перші місяці війни було скорочено міське водопостачання у кілька разів. На те були свої вагомі причини і головна з них – значна евакуація харків'ян. Керівництво підприємства вжило всіх необхідних заходів для того, щоб усі жителі, що залишилися в Харкові, обов'язково були з водою. Своєчасно проводились поточні ремонтні роботи на мережах, оперативно ліквідувалися аварії на пошкоджених ворогом водоводах та відновлювалися інші важливі виробничі об'єкти. Детально аналізували ситуацію та в міру повернення харків'ян подачу води збільшували. Важливим є і те, що якість води відповідає всім необхідним вимогам», - зазначив Владлен Волков.

Заступник генерального директора також повідомив, що протягом багатьох років у Харкові щороку перекладалися дільниці мереж загальною довжиною близько 25 кілометрів. Це відіграло важливу роль у стабільній роботі підприємства у складний час. Навіть, незважаючи на безперервну ворожу агресію, і торік ця важлива робота не зупинялася – ремонтникам, із застосуванням передових технологій, вдалося замінити понад 10 кілометрів трубопроводів.

02 лютого 2023, 14:52 Распечатать статью

все новости

Вгору