1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади Слобідського району щодня відновлюють комунікації

Бригади Слобідського району щодня відновлюють комунікації

Бригади Слобідського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» інтенсивно відновлюють комунікації.

Як повідомив майстер В'ячеслав Пацурковський, ремонтники його ділянки обслуговують 80 багатоповерхових будинків та щодня беруть у роботу до 20 заявок харків'ян.

«Оперативно реагуємо і на аварійні ситуації, що виникають. Зокрема, вчора усунули серйозне пошкодження в будинку на Брянському провулку. У ході відновлювальних заходів було замінено ділянку трубопроводу холодного водопостачання та запірну арматуру. Також проводимо комплексні поточні ремонти. Один із них нещодавно провели в одному з будинків на вулиці Молочній. Під час ремонту замінили ділянку технічно зношеної системи водопостачання та запірну арматуру. Сьогодні робочий день розпочався з прочистки витяжки системи водовідведення на вулиці Державінській. Своєчасне реагування на заявки харків'ян, якісний ремонт та системна профілактика внутрішньобудинкових комунікацій дозволяє утримувати ситуацію під цілковитим контролем», - зазначив Валерій Пацурковський.

Також майстер дільниці нагадав про те, щоб харків'яни використовували раковини та унітази лише за призначенням. А витрачений час на прочищення «забитих» каналізаційних комунікацій, ремонтники приділяли б виконанню важливих виробничих завдань.

Фотогалерея

01 лютого 2023, 10:54 Распечатать статью

все новости

Вгору