1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові за тиждень усунули понад 80 аварійних ситуацій на водоводах

У Харкові за тиждень усунули понад 80 аварійних ситуацій на водоводах

За минулий тиждень бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» усунули 84 аварійні ситуації на водоводах, а також упорядкували 66 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 25 водорозбірних колонок.

Як повідомили на підприємстві, ремонтники докладають усіх зусиль для того, щоб забезпечити харків'ян безперебійним водопостачанням. Щодня оперативно ліквідовуються аварії, а також системно проводяться необхідні профілактичні роботи на об'єктах водопровідного господарства міста. Все це у комплексі дозволяє утримувати ситуацію з подачею води під контролем. Ось і на вихідних бригади АВР ліквідували 24 пошкодження на трубопроводах та відремонтували 19 оглядових колодязів.

Сьогодні, 23 січня, аварійники усувають 15 пошкоджень на водоводах.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

23 січня 2023, 11:23 Распечатать статью

все новости

Вгору