1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі оперативно усувають пошкодження на водоводах

У Шевченківському районі оперативно усувають пошкодження на водоводах

У четвер бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували вісім аварійних ситуацій на ділянках трубопроводів. Зокрема, у Шевченківському районі бригади оперативно усунули два пошкодження на магістралях діаметром 300 мм на вул. Бойовій та пр. Перемоги.

«У першому випадку аварійна ситуація сталася на трубопроводі, який забезпечує водою мешканців приватного сектору. Діяли за заздалегідь підготовленим планом. Оперативно виявивши причину пошкодження, негайно розпочали його усунення та впоралися у встановлені терміни. Також надійно спрацювали під час ліквідації аварії на проспекті Перемоги. Паралельно продовжуємо підготовчі заходи щодо проведення ремонту на водоводі по вулиці Білогірській», - поінформував начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрій Целогородцев.

Сьогодні, 20 січня, 24 бригади АВР розпочали ліквідацію 18 пошкоджень на водопровідних мережах.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

20 січня 2023, 11:41 Распечатать статью

все новости

Вгору