1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтники КП «Харківводоканал» усувають 13 позаштатних ситуацій на водоводах

Ремонтники КП «Харківводоканал» усувають 13 позаштатних ситуацій на водоводах

Сьогодні, 19 січня, аварійно-відновлювальні бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» взяли в роботу 13 позаштатних ситуацій, що трапилися на водоводах міста. Зокрема, у Холодногірському районі ремонтники ліквідують серйозну аварію, що сталася на магістралі 300 мм по пров. 1-му Золочівському.

«Після виявлення пошкодження, дійшли висновку, що ділянка магістралі вже не підлягає подальшому ремонту і її слід замінити. Після складання детального плану відновлювальних заходів, досвідчені ремонтники під керівництвом Дениса Лоскутова та Миколи Головка, забезпечені всім необхідним, розпочали ремонт. Роботи йдуть за графіком, і після їх завершення територію впорядкуємо», - поінформував начальник районної служби Олександр Сірко

У середу було оперативно ліквідовано 12 пошкоджень на трубопроводах і впорядковано 10 оглядових колодязів. Масштабні ремонти на магістралях провели у Шевченківському, Основ'янському, Новобаварському та Немишлянському районах.

У свою чергу спеціалістами лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю щодня проводяться дослідження якості води. Вони підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце, точну адресу і надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

19 січня 2023, 12:03 Распечатать статью

все новости

Вгору