1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові усунули 14 аварійних ситуацій на водоводах

У Харкові усунули 14 аварійних ситуацій на водоводах

У вівторок бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували 14 пошкоджень на ділянках трубопроводів та упорядкували 9 оглядових колодязів. Зокрема, у Немишлянському районі ремонтники усунули два пошкодження на водопровідних магістралях на вулиці Рибалко (діаметр 100 мм) та проїзді Стадіонному (діаметр 150 мм).

«Завчасно підготувалися до проведення відновлювальних заходів, запаслися необхідною спецтехнікою та матеріалами. В обох випадках, оперативно виявивши місця ушкоджень, одразу ж розпочали ремонтні роботи, які провели у стислий термін. Після усунення аварійних ситуацій території упорядкували», - поінформував начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Павло Гладков.

Сьогодні, 18 січня, 22 бригади АВР розпочала ліквідацію 20 пошкоджень на водопровідних мережах.

У свою чергу спеціалістами лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю щодня проводяться дослідження якості води. Вони підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце, точну адресу і надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

18 січня 2023, 12:17 Распечатать статью

все новости

Вгору