1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» отримало захисне обмундирування

КП «Харківводоканал» отримало захисне обмундирування

Ремонтно-аварійні бригади комунального підприємства «Харківводоканал» отримали захисне обмундирування – 354 бронеплити та 70 плитоносок від БТ «Благодійний фонд Кутс Протектс Юкрейніанс» спільно з волонтерською організацією «Вільний Харків» та за сприяння Координаційної ради волонтерів при Харківській міськраді.

«Ми зі співчуттям сприймаємо обстріли Харкова, які не припиняються. Але дивуємось швидкості, з якою господарські служби міста усувають наслідки та руйнування від ворожих дій. Навіть в умовах війни, у квартирах харків'ян є світло, вода і тепло. І все це завдяки мужнім комунальникам, які виконують свою роботу, незважаючи на ризик для власного життя. Сподіваємося, що надане захисне обмундирування убезпечить роботу харківських комунальників та захистить життя цих гідних людей» - зазначили під час передачі гуманітарного вантажу в БО «Благодійний фонд Кутс Протектс Юкрейніанс».

У свою чергу, колектив КП «Харківводоканал» щиро подякував засновникам Фонду та волонтерам Харкова за надану важливу гуманітарну допомогу.

Фотогалерея

18 січня 2023, 11:40 Распечатать статью

все новости

Вгору