1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» отримало перші 900 продуктових наборів гуманітарної допомоги

КП «Харківводоканал» отримало перші 900 продуктових наборів гуманітарної допомоги

За ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та сприяння громадській організації "Я врятований" триває підтримка героїв комунального фронту.

«Таким чином хочемо висловити свою подяку від нашого мера, міської ради та небайдужих громадян, які бачать працю комунальників, складнощі з якими вони стикаються і те, як вони ліквідують наслідки цих складнощів» - зазначив директор Департаменту з роботи з громадськими об'єднаннями Харківської міської ради Микита Стерін.

Мета цієї ініціативи підтримати працівників комунальної сфери міста Харкова, наголосити на важливості їхньої праці та подякувати за неї.

Першу партію коробок із продуктовими наборами отримають співробітники комплексу «Харківводвідведення». Надалі такі ж набори буде доставлено на всі структурні підрозділи підприємства.

У свою чергу, заступник Генерального директора – директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак, від імені колективу подякував Харківському міському голові Ігорю Терехову, Микиті Стеріну та Дмитру Ложенку за виявлену турботу про працівників підприємства та зазначив, що продукти стануть вагомою підтримкою для комунальників у цей складний час.

10 січня 2023, 14:16 Распечатать статью

все новости

Вгору