1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На вулиці Буковій завершили перекладку водоводу

На вулиці Буковій завершили перекладку водоводу

Ремонтники ділянки з перекладки та санації водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» завершили заміну 80 м технічно зношеної ділянки трубопроводу на вул. Буковій у Шевченківському районі.

Про це сьогодні, 5 січня, повідомив начальник дільниці Ніяз Ахмедов.

«Ця ділянка водоводу була в аварійному стані, пориви траплялися регулярно, тому і було ухвалено рішення провести заміну зовнішніх мереж. Працювали в складних умовах, трубопровід прокладений біля водойми, і всі підготовчі процеси, відновлення та підключення проводили лише після відкачування води, що надходить із ґрунту. Застосовували метод санації, що дозволило мінімально порушити земляний покрив та заощадити ресурси. Перекладка закінчена, на даний момент встановлюємо запірну арматуру, упорядковуємо оглядові колодязі і відразу підключаємо воду в розташовані поруч багатоповерховий будинок та промислові об'єкти. Будинки приватного сектору були з водою на весь період перекладки водоводу», - наголосив Ніяз Ахмедов.

За його словами, сьогодні територія буде повністю впорядкована.

Учора, 4 січня, ремонтники АВБ усунули 15 позаштатних ситуацій на мережах і привели до ладу 8 оглядових колодязів. Значні ремонти на об'єктах провели у Шевченківському, Новобаварському та Салтівському районах міста.

Сьогодні комунальники ліквідують 12 аварійних ситуацій на водоводах.

Фотогалерея

05 січня 2023, 11:54 Распечатать статью

все новости

Вгору