1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Слобідському районі ліквідовано понад 220 пошкоджень на водоводах

У Слобідському районі ліквідовано понад 220 пошкоджень на водоводах

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Слобідського району КП «Харківводоканал» з початку року усунули 222 пошкодження на ділянках трубопроводів холодного водопостачання.

Як повідомив сьогодні, 29 грудня, начальник районної служби Олексій Мацюк ще цього року ремонтники упорядкували 195 оглядових колодязів і капітально відремонтували 40 водорозбірних колонок.

«Цього складного року працюємо в режимі підвищеної готовності для того, щоб якомога швидше реагувати на аварійні ситуації, що виникають на об'єктах водопровідного господарства. Зокрема, вчора ліквідували два пошкодження на ділянках магістралей діаметром 200 мм вулицями Ньютона та Ковтуна. У першому випадку сталася досить серйозна аварія, але досвідчені ремонтники успішно впоралися з відповідальним завданням та оперативно відновили водопостачання харків'ян. Після завершення ремонтних робіт території обов'язково впорядкували», - поінформував Олексій Мацюк.

Напередодні бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» усунули 10 пошкоджень на водоводах та упорядкували 7 оглядових колодязів.

Сьогодні ремонтники розпочали відновлювальні роботи на 19 пошкоджених ділянках водоводів.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

29 грудня 2022, 11:36 Распечатать статью

все новости

Вгору