1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Лідія Удод – старший диспетчер комплексу «Харківводовідведення»

#Обличчя_Харкова. Лідія Удод – старший диспетчер комплексу «Харківводовідведення»

Понад 40 років старший диспетчер Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Лідія Удод допомагає харків’янам оперативно розв’язувати побутові проблеми, пов’язані з водопостачанням та водовідведенням.

Продовжила працювати Лідія Миколаївна і з початком повномасштабного вторгнення - перші три місяці жінка буквально жила на роботі. 

«Дійсно, у перші місяці війни довелося працювати, як раніше казали, з суттєвим перевиконанням плану, але нічого, впоралися. Через життєві обставини наша служба поріділа. Довелося навіть деякий час реагувати на заявки харків’ян, направлені нашим колегам. Та чесно кажучи, я не вважаю це за якийсь важливий вчинок – просто намагалися сумлінно виконувати свою роботу», - пригадала Лідія Удод. 

Як зазначили на підприємстві, Лідія Миколаївна є справжнім майстром своєї справи та користується заслуженою повагою серед колег. Крім того, жінка щороку на Великдень готувала паски та пригощала ними колектив. На жаль, цьогоріч через війну цього зробити не вдалося, але старший диспетчер щиро вірить, що мирне життя невдовзі повернеться до Харкова, і тоді на підприємстві відновлять цю добру традицію. 

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

29 грудня 2022, 09:59 Распечатать статью

все новости

Вгору