1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Роман Кустов - бригадир КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. Роман Кустов - бригадир КП «Харківводоканал»

Бригадир дільниці з ремонту мереж каналізації комплексу «Харківводовідведення» з перших днів війни бере активну участь в усуненні аварійних ситуацій на зовнішніх мережах.

На підприємстві повідомили, що Роман Кустов - висококваліфікований монтажник та вмілий організатор ремонтних робіт.

«Через об'єктивні причини бригаді Романа доводиться виконувати великий обсяг ремонтів не лише у робочі дні, а й нерідко у вихідні. Проте, незважаючи на певні труднощі, він завжди успішно справляється з поставленими завданнями», - зазначили на підприємстві.

За словами Романа Кустова, сфери водопостачання та водовідведення дуже тісно пов'язані між собою, і коли одна з них припиняє свою повноцінну роботу, це безпосередньо призводить до серйозних проблем в іншій.

«Щоб цього не сталося, прикладаємо всі свої навички та вміння», - зазначив бригадир.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитися у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

27 грудня 2022, 19:09 Распечатать статью

все новости

Вгору