1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» просить споживачів своєчасно оплачувати послуги

КП «Харківводоканал» просить споживачів своєчасно оплачувати послуги

Комунальне підприємство «Харківводоканал» просить споживачів своєчасно оплачувати послуги водопостачання та водовідведення та не допускати накопичення боргів.

Нагадуємо шановні харків'яни, що у цей складний воєнний час від оплати послуг водопостачання та водовідведення залежить безперебійне подання води харків'янам.

КП «Харківводоканал» в умовах безперервної ворожої агресії продовжує працювати в штатному режимі завдяки самовідданості співробітників і підтримці харків'ян, які оплачують послуги. Саме ці кошти дозволяють проводити ремонти на зовнішніх трубопроводах і внутрішньобудинкових системах, відновлювати насосні станції, упорядковувати оглядові колодязі та водонапірні колонки, встановлювати пожежні гідранти. А також купувати паливо для техніки, матеріали для ремонтних робіт та обладнання.

Вберегти та зберігати стабільну роботу всіх служб підприємства можливо лише спільними зусиллями комунальників та споживачів. Чи буде комфорт у будинках, залежить від нас.

Дякуємо кожному харків'янину, хто знаходить можливість оплачувати рахунки!

26 грудня 2022, 13:50 Распечатать статью

все новости

Вгору