1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» просять абонентів своєчасно оплачувати послуги

На КП «Харківводоканал» просять абонентів своєчасно оплачувати послуги

На КП «Харківводоканал» просять абонентів вчасно сплачувати послуги та поінформували, що платежі у квитанціях споживачів за абонентне обслуговування не є новими і раніше були включені до тарифів на водопостачання та водовідведення, а за обслуговування внутрішньобудинкових систем перераховувались у КП «Жилкомсервіс».

Про це повідомив сьогодні, 8 грудня, заступник директора департаменту збуту по роботи з абонентами фізичними особами Сергій Рязанцев.

«На сьогодні, згідно з чинним законодавством, з 1 червня 2022 року оплата за абонентне обслуговування становить 30.90 грн. щомісяця за кожен особовий рахунок, нараховується нашим підприємством. У ці послуги входить ведення та супровід особового рахунку. Обслуговування внутрішньобудинкових систем, так само не новий платіж, раніше перераховувалися кошти до КП «Жилкомсервіс». Оплата - 33.88 грн. за один особовий рахунок. В рамках зобов'язання  проводиться - аварійне та технічне обслуговування, обстеження та, за потреби, ремонт чи капітальна заміна внутрішньобудинкових комунікацій», - зазначив Сергій Рязанцев.

За його словами, якщо у квартирі встановлені прилади обліку води, то нарахування складають – кошти, відповідно до показань приладу, плюс суми за абонентне обслуговування та обслуговування внутрішньобудинкових систем.

«Навіть якщо абонент не проживає у квартирі та не споживає воду, обслуговування особового рахунку та внутрішньобудинкових систем триває постійно. Ремонтники підтримують у належному стані всі комунікації в будинку, співробітники абонентних відділів обробляють інформацію про стан особових рахунків, ведуть нарахування, готують і розносять квитанції. Нагадаю, що згідно з ухвалою харківської міської ради з 24 лютого по 30 травня наше підприємство зробило перерахунок усім, без винятку, абонентам та списало всі оплати за цей період. Надалі нарахування ведуться у повному обсязі», - наголосив заступник директора департаменту збуту по роботі з абонентами фізичними особами.

Він підкреслив, що навіть в умовах військової агресія підприємство працює 24/7, функціонують усі виробничі служби та ремонтно-відновлювальні бригади.

«Ми – підприємство критичної інфраструктури і завжди пам'ятаємо про це, адже без своєчасного водопостачання неможливо здійснювати подачу гарячої води та опалення в місті. Але, на жаль, за час воєнних дій доходи підприємства знизились, а обсяг робіт і витрати на ремонти, паливно-мастильні матеріали та запчастини, виросли. Зросла кількість та масштаби  ліквідації аварійних ситуацій. Вибухами були зруйновані наші зовнішні мережі водопостачання та водовідведення, на відновлення комунікацій потрібні значні матеріальні засоби та обладнання, так само постійно ведеться підключення та ремонт внутрішньобудинкових систем у пошкоджених та зруйнованих будинках, навіть у найобстрілюваних районах міста, таких як Салтівка, Рогань. Велике прохання до всіх споживачів оплачувати комунальні платежі, саме від ваших оплат безпосередньо залежить якість наданих послуг та води, що подається до квартир», - звернувся до харків'ян Сергій Рязанцев.

08 грудня 2022, 13:40 Распечатать статью

все новости

Вгору