1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади КП «Харківводоканал» оперативно усунули вісім пошкоджень на водоводах

Бригади КП «Харківводоканал» оперативно усунули вісім пошкоджень на водоводах

У четвер, незважаючи на певні складнощі пов'язані з ворожою агресією, бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували вісім пошкоджень на трубопроводах і упорядкували п’ять оглядових колодязів.

Зокрема, у Шевченківському районі були проведені масштабні відновлювальні роботи на вводах у будинки по пр. Людвіга Свободи та вул. Тобольській.

«Під час оперативного та якісного виконання ремонтних робіт провели заміну технічно зношених ділянок вводів. Завдяки чіткій організації та злагодженим діям ремонтників із завданням впоралися у встановлені терміни, після чого впорядкували території. Сьогодні вранці сталася аварія на вводі в будинок по вул. 23 Серпня. Районні бригади негайно розпочали її ліквідацію. Паралельно проводимо ремонт магістралі діаметром 150 мм по пр. Перемоги», - підсумував начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрій Целогородцев.

Сьогодні, 25 листопада, бригади АВР Комплексу «Харківводопостачання» проводять відновлювальні роботи на 15 пошкоджених ділянках трубопроводів.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

25 листопада 2022, 12:48 Распечатать статью

все новости

Вгору