1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Борис Кравченко - майстер КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. Борис Кравченко - майстер КП «Харківводоканал»

Майстер служби зовнішніх водопровідних мереж Київського району Борис Кравченко з перших днів війни бере активну участь у відновленні подачі води в одному із найбільш постраждалих від ворожої агресії районів міста.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», Борис Кравченко працює на підприємстві понад 15 років. Починав слюсарем насосної водопровідної станції та згодом був призначений майстром служби. Його батьки також багато років працювали на підприємстві.

Під час війни ремонтники, якими керує Борис Кравченко, діють злагоджено, чітко та грамотно, ліквідуючи найскладніші аварії. На початку війни майстер працював і за себе, і за деяких колег, які мусили виїхати з міста.

«24 лютого прийшов на роботу. Звичайно ж, був у курсі про драматичні події, що почалися. Зібралися всім колективом, жодних панічних настроїв ні в кого не було, порадились і розробили план дій. Звісно, згодом, внаслідок ворожих обстрілів, роботи суттєво додалося. Але ми були повністю готові до такого розвитку подій, а тому ситуація з водопостачанням у Київському районі повністю контрольована», - розповів Борис Кравченко.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

22 листопада 2022, 12:03 Распечатать статью

все новости

Вгору