1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади КП «Харківводоканал» усувають 15 пошкоджень на водоводах

Бригади КП «Харківводоканал» усувають 15 пошкоджень на водоводах

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» приступили до ліквідації 15 пошкоджень на водоводах.

Зокрема, в Індустріальному районі ремонтники оперативно проводять комплекс відновлювальних робіт на магістралі діаметром 100 мм по пр. Героїв Харкова та на вводі в один із будинків по вул. Великій Кільцевій.

«Сьогодні вранці за вказаними вище адресами трапилися аварійні ситуації. Районні бригади негайно розпочали їх усунення. Ремонтні роботи проводимо з тимчасовим відключенням мешканців від водопостачання, тому прикладаємо всі зусилля та навички для ліквідації ушкоджень у стислий термін», - підсумував начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Володимир Сундук.

Напередодні аварійники Комплексу «Харківводопостачання» усунули 12 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання.

Також спеціалістами виконується цілодобовий контроль якості води на всіх етапах водопідготовки та перед подачею до мережі міста. Відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не зафіксовано.

Для економії часу аварійників просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

22 листопада 2022, 11:42 Распечатать статью

все новости

Вгору