1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Команда КП «Харківводоканал» стала переможцем престижного турніру

Команда КП «Харківводоканал» стала переможцем престижного турніру

Команда комунального підприємства «Харківводоканал» стала володарем Кубка Героїв Харкова з футзалу.

Як повідомив сьогодні, 21 листопада, методист адміністративно-господарського управління Геннадій Аксьонов, протягом усього турніру спортсмени підприємства продемонстрували високу майстерність та велику жагу до перемоги.

«У вирішальному поєдинку наші футболісти зустрілися із суперниками з Південної залізниці. Матч пройшов у цікавій та безкомпромісній боротьбі, але у підсумку завершився з рахунком 5:3 на користь спортсменів КП «Харківводоканал». У складі команди успішними виступами відзначилися Володимир Сірко (найкращий бомбардир турніру – на рахунку 17 забитих м'ячів), Валерій Полупан, Олександр Сірко, Володимир Єрмілін, Денис Колесніченко, Євген Трипільський, Григорій Кириленко та Равшан Ахмедов», - зазначив Геннадій Аксьонов.

Також методист адміністративно-господарського управління від імені всіх спортсменів подякував за допомогу та всебічну підтримку у цей складний час керівництву підприємства та профспілкового комітету.

Фотогалерея

21 листопада 2022, 14:33 Распечатать статью

все новости

Вгору