1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

З початку року в Немишлянському районі усунули 250 пошкоджень на водоводах

З початку року в Немишлянському районі усунули 250 пошкоджень на водоводах

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Немишлянського району КП «Харківводоканал» з початку року усунули 250 пошкоджень на водоводах.

Як поінформував сьогодні, 17 листопада, начальник районної служби Павло Гладков, також у поточному році ремонтники упорядкували 223 оглядові колодязі та капітально відремонтували 66 водорозбірних колонок.

«Ось і вчора районні бригади провели значний обсяг ремонтних робіт на водопровідних магістралях. Зокрема, складні пошкодження були локалізовані на ділянках трубопроводів холодного водопостачання діаметром 300 мм вулицями Салтівського шосе та Танкопії. У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною з ворожою агресією, що не припиняється, попередньо складаємо ефективний план дій з урахуванням всіх можливих факторів. Це дозволяє оперативно та якісно ліквідувати аварійні ситуації будь-якої складності. Також належну увагу приділяємо проведенню профілактичних робіт на всіх без винятку об'єктах водопровідного господарства району», - підсумував Павло Гладков.

Напередодні бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули в місті 12 пошкоджень на водоводах і упорядкували 21 оглядовий колодязь.

Сьогодні ремонтники Комплексу «Харківводопостачання» розпочали відновлювальні роботи на 13 пошкоджених ділянках трубопроводів.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу аварійників просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

17 листопада 2022, 12:03 Распечатать статью

все новости

Вгору