1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання у селищах Родичі та Лісове

Бригади КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання у селищах Родичі та Лісове

Служба водопровідних мереж селища П'ятихатки комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання у селищах Родичі та Лісове.

Як повідомив начальник служби водопровідних мереж селища Віталій Коваленко, ремонтні роботи на водоводах ведуться комплексно, відповідно до планових завдань та звернень споживачів.

«Військові дії завдали значної шкоди водопровідному господарству  П'ятихаток. У період інтенсивних обстрілів страждали і наші водоводи, на той період ми відключали водопостачання, щоб мінімізувати втрати води. На сьогодні ситуація стабілізувалася, бригади служби проводять ревізію стану трубопроводів, відзначаємо пошкоджені та намічаємо ремонтні та відновлювальні роботи. Зокрема, закінчуємо перекладку 11 м ділянки трубопроводу діаметром 500 мм у приватному секторі селища Родичі. Вже завершили укладання труб, усі технологічні та зварювальні процеси, готуємося провести благоустрій території», - зазначив Віталій Коваленко.

За його словами, на контролі також реконструкція зовнішніх водопроводів у селищі Лісове, де зараз перекладається 7 м аварійної ділянки трубопроводу.

«Виконуємо заявки мешканців, які повертаються у свої квартири і  просять відновити подачу води. Готуємо до експлуатації трубопроводи, що подають воду в багатоповерхові будинки, соціальні та адміністративні споруди селища Лісне. Залежно від стану мереж виконуємо необхідні ремонти та заміни. З поверненням мешканців, життя у цих селищах поступово налагоджується, а наше завдання забезпечити необхідний комфорт у кожній квартирі», - наголосив начальник служби водопровідних мереж селища П'ятихатки.

Нагадаємо, всього на території П'ятихаток відзначено 4 місця прильотів ворожих снарядів до зовнішніх мереж, усі пошкоджені ділянки були ефективно відновлені ремонтниками КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

17 листопада 2022, 10:03 Распечатать статью

все новости

Вгору