1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові за тиждень усунули понад 70 аварійних ситуацій на водоводах

У Харкові за тиждень усунули понад 70 аварійних ситуацій на водоводах

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» у складних умовах воійськового часу інтенсивними темпами продовжують відновлювати подачу води харків'янам. За минулий тиждень ремонтниками було усунено 76 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання.

Також бригади АВР упорядкували 86 оглядових колодязів на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 31 водорозбірну колонку.

У неділю зусиллями аварійників було ліквідовано одинадцять поривів на трубопроводах та відновлено чотири оглядові колодязі.

Сьогодні, 14 листопада, аварійники Комплексу «Харківводопостачання» розпочали ліквідацію 11 пошкоджень на мережах холодного водопостачання.

Як повідомили на підприємстві, ремонтники продовжують активними темпами відновлювати подачу води. Комплексні заходи на об'єктах водопровідного господарства виконують висококваліфіковані майстри. У своїй роботі бригади АВР застосовують передові напрацювання, а також мають у розпорядженні необхідну спецтехніку, обладнання, механізми та матеріали. Все це дозволяє оперативно та якісно справлятися з відповідальними завданнями щодо ремонту об'єктів водопровідного господарства міста.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

14 листопада 2022, 11:33 Распечатать статью

все новости

Вгору