1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» питанням охорони праці приділяється пильна увага

На КП «Харківводоканал» питанням охорони праці приділяється пильна увага

Керівництво комунального підприємства «Харківводоканал» приділяє пильну увагу питанням охорони праці.

Як повідомила сьогодні, 8 листопада, начальник відділу охорони праці Ольга Єрьоміна, забезпечення абсолютної безпеки життя та здоров'я працівників під час виробничих процесів завжди є одним із головних пріоритетів у роботі підприємства.

«У зв'язку з ворожою агресією, поточний рік вніс певні корективи в роботу нашого структурного підрозділу. Керівництво підприємства на чолі з Віталієм Пановим ще на початку військових дій поставило чітке завдання – зробити все можливе, щоб уникнути випадків травматизму та тяжких хвороб на виробництві. Тому, спеціалістами відділу було розроблено та впроваджено комплекс дієвих заходів, спрямованих на ефективне виконання поставленого завдання», - наголосила Ольга Єрьоміна.

Насамперед у всіх без винятку структурних підрозділах було значно посилено профілактичну роботу щодо запобігання виникненню можливих випадків отримання поранень та травматизму співробітників на виробництві під час обстрілів та ракетних ударів. Тут вагому роль відіграло залучення висококваліфікованих спеціалістів. На практичних семінарах та тренінгах, що проводяться представниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій, громадської організації «Асоціація саперів України» та медиками, працівники підприємства набувають необхідних знань та навичок у цьому життєво важливому аспекті.

«У зв'язку з тим, що понад 30 видів робіт, що виконуються на КП «Харківводоканал» пов'язані з підвищеною небезпекою, і в цьому напрямі нами приділяється гранична увага. Постійно у цих підрозділах проводяться інструктажі, а також перевіряються знання працівників. Системна робота ведеться у плані належної підготовки всіх об'єктів, автотранспорту, обладнання до безпечної роботи в екстрених ситуаціях. На випадок їхнього можливого виникнення детально відпрацьовуються злагоджені та чіткі дії працівників підприємства», - наголосила начальник відділу охорони праці.

На завершення Ольга Єрьоміна поінформувала, що з перших днів війни на підприємстві організовано безкоштовне харчування працівників. Також на належному рівні продовжується профілактична кампанія з колективного вакцинування співробітників проти коронавірусної інфекції. Все це у комплексі дозволяє тримати ситуацію під цілковитим контролем.

Фотогалерея

08 листопада 2022, 12:30 Распечатать статью

все новости

Вгору