1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Холодногірському районі внутрішньобудинкові системи підготовлені до опалювального сезону

У Холодногірському районі внутрішньобудинкові системи підготовлені до опалювального сезону

Дільничні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Холодногірського району комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» завершили підготовку комунікацій до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Як повідомив начальник ділянки Олексій Безюлев, масштабні планові роботи на внутрішньобудинкових системах завершено, але технічне обслуговування триває цілий рік.

«Виконуємо всі заявки мешканців району, реагуємо на звернення споживачів щодо покращення стану внутрішньобудинкових систем у їхніх будинках. Зокрема, на даний момент завершуємо зварювальні роботи із заміни ділянки технічно зношеного водоводу за адресою вул. Лагерна, 71/1. У найближчих планах покращення подачі води в будинках на вул. Волонтерська, 68 та вул. Терихівська, 24. Раніше завершили відновлення внутрішньобудинкових систем холодної води у будинках на вул. Слов'янська, 10 та вул. Ігоря Муратова, 28. Масштабно переклали 70 м комунікацій за адресою вул. Борзенка, 2», - зазначив Олексій Безюльов.

За його словами, майстри ділянки продовжують упорядковувати також внутрішньобудинкові мережі водовідведення. Особлива увага та першочерговість у будинках, які постраждали від ворожих обстрілів.

«Ремонти внутрішніх каналізаційних мереж намагаємося проводити разом із прочищенням зовнішніх трубопроводів. Така системна робота мінімізує засмічення комунікацій відводів у зимовий час. На контролі всі підвальні приміщення, які мешканці використовують як короткочасне укриття під час ворожих обстрілів. А у бомбосховищах району підтримуємо належний санітарно-технічний стан, для забезпечення зручного перебування у них харків'ян. Зокрема, відновили подачу води, встановили умивальники та унітази. Частково ця робота вже виконана, а десь благоустрій приміщень триває», - наголосив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Холодногірського району.

Фотогалерея

07 листопада 2022, 12:27 Распечатать статью

все новости

Вгору