1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові з початку року прочистили понад 700 км мереж водовідведення

У Харкові з початку року прочистили понад 700 км мереж водовідведення

Бригади Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» з початку 2022 року провели профілактичне чищення 737 км каналізаційних мереж та капітально відновили 416 колодязів із заміною люків та плит перекриття.

Про це повідомив сьогодні, 4 листопада, заступник директора з виробництва Комплексу «Харківводовідведення» Ігор Вороненко.

«Продовжуємо профілактичні прочищення каналізаційних трубопроводів у всіх районах міста, із застосуванням сучасної спецтехніки та різних способів, залежно від умов. Тільки в жовтні завершили профілактичну обробку ще 86 км мереж водовідведення, паралельно упорядкували 35 каналізаційних колодязів із заміною люків і плит перекриття. На постійному контролі заяви від наших споживачів на нашу диспетчерську службу, а тому щодня виконуємо понад 80 звернень харків'ян. За підсумками минулого місяця за 5 адресами ліквідували аварійні ушкодження на зовнішніх каналізаційних трубопроводах», - зазначив Ігор Вороненко.

За його словами, навіть у непростих умовах воєнного часу бригади комплексу продовжують масштабні заміни на об'єктах водовідведення. Зокрема, ведеться ремонт на двох ділянках технічно зношеного самопливного каналізаційного трубопроводу діаметром 400 мм на вул. Беркоса та діаметром 800 мм по вулиці Олександра Зубарєва.

«Не зупинено і відновлювальні роботи на напірному каналізаційному трубопроводі діаметром 500 мм по вул. Свистуна. Як і перекладка самопливного каналізаційного трубопроводу діаметром 600 мм по пр. Жуковського. Планові ремонти або які потребують негайної реконструкції на об'єктах стоків виконуються оперативно та своєчасно, профілактичне чищення трубопроводів - згідно з графіком. Районні експлуатаційні бригади комплексу ретельно та постійно контролюють функціонування каналізаційних комунікацій на довірених ділянках. Навіть такі райони, як Салтівський, Київський та Індустріальний, де багато будинків зруйновано і частина жителів виїхала, перебувають під нашою пильною увагою, а всі намічені заходи там також проводяться», - підкреслив заступник директора з виробництва Комплексу «Харківводвідведення».

04 листопада 2022, 14:06 Распечатать статью

все новости

Вгору