1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

З початку року у Харкові відремонтували 980 колонок

З початку року у Харкові відремонтували 980 колонок

Бригади комунального підприємства «Харківводоканал» з початку року провели поточний ремонт 980 водорозбірних колонок.

Про це повідомив сьогодні, 4 листопада, начальник виробничого відділу Комплексу «Харківводопостачання» Андрій Личкатий.

«Драматичні події поточного року внесли певні корективи до роботи бригад аварійно-відновлювальних робіт щодо підтримки у відповідному технічному стані всіх водорозбірних колонок міста. Для деяких харків'ян, особливо тих, хто мешкає у приватному секторі, колонки, як і раніше, залишаються чи не єдиною можливістю забезпечити себе водою. Тому, в цьому важливому сегменті міського водопровідного господарства ведеться систематична планова робота, що включає профілактику, а у разі потреби проведення оперативних ремонтних заходів», - наголосив Андрій Личкатий.

Начальник виробничого відділу також зазначив, що в результаті детального аналізу основних причин виникнення поломок водорозбірних колонок керівництвом підприємства було прийнято рішення налагодити власне виробництво деяких запчастин та механізмів. Це дозволяє ремонтникам оперативніше та якісніше здійснювати відновлювальні роботи.

04 листопада 2022, 13:38 Распечатать статью

все новости

Вгору