1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На Північній Салтівці інтенсивно ремонтують комунікації

На Північній Салтівці інтенсивно ремонтують комунікації

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» інтенсивними темпами відновлюють внутрішньобудинкові системи в будинках, що найбільш постраждали від ворожої агресії.

Як повідомив сьогодні, 25 жовтня, начальник управління Валерій Харлан, комплексні ремонтні роботи тривають у майже 40 будинках Північної Салтівки.

«Головні цілі нашої роботи залишаються незмінними, а саме забезпечення кожного харків'янина якісними послугами водопостачання та водовідведення. Також, щоб уникнути підтоплень квартир, проводимо профілактику систем зливової каналізації та суворо контролюємо технічний стан підвальних приміщень, які служать людям рятівними сховищами. У пріоритеті – внутрішньобудинкові системи будинків, що були найбільш зруйновані під час війни. У цьому найважливішому напрямку ми консолідуємо зусилля всіх працівників управління, і такий підхід забезпечує необхідний результат», - наголосив Валерій Харлан.

Зокрема, начальник ділянки Основ'янського району Віталій Федін поінформував, що у зоні відповідальності підрозділу знаходяться будинки на вул. Метробудівників.

«У зв'язку з серйозними руйнуваннями внутрішньобудинкових комунікацій, наші досвідчені ремонтники на чолі з майстром Юрієм Беспольченком прикладають усі зусилля та навички для якнайшвидшого їх відновлення. Зокрема, в одному із будинків замінили систему холодного водопостачання довжиною 80 метрів. Певні проблеми існують із доступом комунальників до квартир, мешканці яких перебувають в евакуації. Але і з такої, начебто, тупикової ситуації обов'язково знаходимо вихід», - підсумував Віталій Федін.

Фотогалерея

25 жовтня 2022, 12:45 Распечатать статью

все новости

Вгору