1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Нинішнього року в Холодногірському районі усунено 200 пошкоджень на водоводах

Нинішнього року в Холодногірському районі усунено 200 пошкоджень на водоводах

Бригади аварійно-відновлювальних робіт служби зовнішніх водопровідних мереж Холодногірського району КП «Харківводоканал» з початку року вже усунули 200 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання.

Як повідомив начальник районної служби Олександр Сірко, також у поточному році ремонтники упорядкували 397 оглядових колодязів і капітально відремонтували 200 водорозбірних колонок.

«До виконання ремонтних робіт завжди підходимо системно, заздалегідь ретельно їх плануємо та готуємо у достатній кількості спецтехніку та матеріали. Зокрема, вчора бригада Віктора Грибова усунула аварію на водопровідній магістралі діаметром 300 мм на вул. Афанасієвській. Досвідчені майстри працювали без відключення споживачів від водопостачання, а тому вклалися в найкоротші терміни. Після проведення ремонту в обов'язковому порядку упорядкували територію», - зазначив Олександр Сірко.

Також начальник районної служби поінформував, що сьогодні бригади АВР розпочали усунення серйозних пошкоджень на магістралях на вул. Черкаській та вул. Верхньоудинській. Ремонтники мають у своєму розпорядженні все необхідне та націлені на оперативну ліквідацію аварійних ситуацій.

Фотогалерея

19 жовтня 2022, 11:14 Распечатать статью

все новости

Вгору