1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові за тиждень усунули 95 аварійних ситуацій на водоводах

У Харкові за тиждень усунули 95 аварійних ситуацій на водоводах

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал», за найскладніших умов воєнного часу, інтенсивними темпами продовжують відновлювати подачу води харків'янам. За минулий тиждень ремонтниками було усунуто 96 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання.

Також бригади АВР упорядкували 60 оглядових колодязів на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури і капітально відремонтували 11 водорозбірних колонок.

Напередодні зусиллями аварійників було ліквідовано 16 поривів на трубопроводах, відновлено 9 оглядових колодязів та 11 водорозбірних колонок.

Сьогодні, 18 жовтня, ремонтники усувають 13 позаштатних ситуацій на мережах холодного водопостачання.

Масштабні реконструкції на об'єктах водопостачання проводяться в одному з найбільш постраждалих від ворожої агресії – Київському районі міста. Так сьогодні бригади районної служби упорядковують 4 аварійні ділянки трубопроводів, а вчора усунули 3 пориви на мережах та відновили 2 оглядові колодязі.

Харківводоканал, незважаючи на військовий стан, продовжує працювати в будь-яких умовах, без вихідних, незважаючи на погоду, виконуючи головне завдання – тримати всю систему водопостачання та водовідведення міста у робочому стані.

18 жовтня 2022, 13:53 Распечатать статью

все новости

Вгору