1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» отримало два потужні генератори

КП «Харківводоканал» отримало два потужні генератори

Комунальне підприємство «Харківводоканал» отримало від керівництва місії ЮНІСЕФ два генератори потужністю 300 кВт кожен для виробничих потреб.

Як повідомив сьогодні, 18 жовтня, заступник Генерального директора – директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак, отримання важливої ​​гуманітарної допомоги стало можливим завдяки ініціативі та зусиллям Харківського міського голови Ігоря Терехова, який продовжує ефективну співпрацю з керівництвом місії ЮНІСЕФ.

«У цей украй складний воєнний час Ігор Терехов робить все можливе для стабільної роботи міської критичної інфраструктури. Черговим кроком у цьому найважливішому напрямку стало забезпечення двома сучасними генераторами, яких дуже потребує підприємство», - наголосив Тарас Грущак.

За його словами, генератори будуть встановлені у двох районах Харкова на ключових насосних каналізаційних станціях. «Загалом ці насосні станції обслуговують понад півмільйона харків'ян, а також промислові об'єкти. У разі відключень електроенергії у зв'язку з ворожою агресією, завдяки генераторам ці станції зможуть працювати тривалий час автономно. Таким чином, нам вдасться уникнути не лише можливих серйозних аварій на каналізаційних мережах, а й техногенних катастроф», - проінформував заступник генерального директора.

У свою чергу, голова ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін зазначив, що фонд підтримує Харків, і зокрема систему водопостачання міста з березня поточного року. За цей час було закуплено та доставлено 60 тонн коагулянтів та 35 тонн рідкого хлору для забезпечення якісною водою мешканців міста.

«Я радий бачити відданість місцевої влади, яка робить все можливе, щоб забезпечити водопостачання у цей непростий час. ЮНІСЕФ бачить своїм пріоритетом забезпечення резервного живлення та необхідних матеріалів для критично важливої ​​інфраструктури. Разом з нашими партнерами, органами управління ми працюємо, щоб сім'ї продовжували мати доступ до води та медичних послуг» - зазначив Мурат Шахін.

Фотогалерея

18 жовтня 2022, 13:01 Распечатать статью

все новости

Вгору