1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

З початку року в Шевченківському районі усунули 500 пошкоджень на водоводах

З початку року в Шевченківському районі усунули 500 пошкоджень на водоводах

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району КП «Харківводоканал» з початку року усунули 500 пошкоджень на водоводах.

Як проінформував начальник районної служби Андрій Целогородцев, також у поточному році ремонтники упорядкували 415 оглядових колодязів і капітально відремонтували 36 водорозбірних колонок.

«Ось і вчора районні бригади провели значний обсяг ремонтних робіт на водопровідних магістралях. Зокрема, складні пошкодження було ліквідовано на ділянках трубопроводів холодного водопостачання на вул. Космонавтів та вул. Ахсарова. Крім цього, на пр. Перемоги та вул. Клочківській капітально відремонтували вводи до будинків. Належну увагу приділяємо і проведенню профілактичних робіт на всіх об'єктах водопровідного господарства, що дозволяє належним чином контролювати ситуацію зі стабільною подачею води харків'янам», - підсумував Андрій Целогородцев.

Фотогалерея

17 жовтня 2022, 14:24 Распечатать статью

все новости

Вгору