1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові з початку року прочистили понад 650 км мереж водовідведення

У Харкові з початку року прочистили понад 650 км мереж водовідведення

Бригади Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» з початку 2022 року провели профілактичне чищення 651 км каналізаційних мереж та капітально відновили 381 колодязь із заміною люків та плит перекриття.

Про це повідомив сьогодні, 6 жовтня, заступник директора з виробництва Комплексу «Харківводовідведення» Ігор Вороненко.

«Профілактичні прочищення трубопроводів ведуться цілий рік, це запорука безперебійної роботи системи каналізаційних стоків у нашому мегаполісі. Тільки у вересні прочистили понад 106 км мереж, залежно від способів прочищення застосовували передові технології із залученням спецтехніки. Паралельно упорядковуємо каналізаційні колодязі із заміною люків та плит перекриття, 49 відремонтували минулого місяця. Контролюємо терміни виконання заявок від споживачів та беремо в роботу в день звернення. Щодня відпрацьовуємо понад 80 заяв, які надходять на нашу диспетчерську службу. За підсумками минулого місяця, за 6 адресами ліквідували аварійні пошкодження на зовнішніх каналізаційних трубопроводах», - зазначив Ігор Вороненко.

За його словами, з початку військових дій ремонтники насамперед негайно реагують на пошкодження, що виникають після вибухів на об'єктах водовідведення. Завдяки злагодженості та оперативності дій аварійних бригад, наші споживачі отримують всі заявлені послуги сповна - не відключається вода і функціонує каналізація навіть у районах, що зазнали найбільшої руйнації.

«Окрім традиційних профілактичних виробництв, реалізовуємо заплановані заходи щодо підготовки об'єктів до роботи в осінньо-зимовий період. Саме у рамках цих завдань ремонтники комплексу продовжують масштабне перекладання каналізаційних трубопроводів по вул. Беркоса та пр.. Жуковського. Щоб не створювати проблем харків'янам, усі значні ремонти на трубопроводах плануємо заздалегідь, у тому числі передбачаючи застосування перекачуючих агрегатів, це дозволяє працювати без відключень водопостачання. Навіть в умовах війни складне господарство водовідведення Харкова знаходиться під нашим постійним контролем, і ми завжди готові усунути будь-яку позаштатну ситуацію на наших об'єктах», - зауважив заступник директора з виробництва Комплексу «Харківводвідведення».

Фотогалерея

06 жовтня 2022, 12:12 Распечатать статью

все новости

Вгору