1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

В Основ'янському районі підготували внутрішньобудинкові комунікації до зими

В Основ'янському районі підготували внутрішньобудинкові комунікації до зими

Ремонтники ділянки Основ'янського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» завершили підготовку внутрішньобудинкових систем до експлуатації в осінньо-зимовий період.

За словами начальника дільниці Віталія Федіна, у цьому важливому напрямку масштабні роботи було проведено і в будинках на пр. Гагаріна. В одному з них замінили понад 50 метрів системи водопостачання, в іншому – провели заміну більше 30 метрів системи водовідведення, а ще в одному будинку капітально відремонтували зливову каналізацію.

«Щодня виконуємо понад 40 заявок харків'ян і жодна з них не залишається без належного реагування. На превеликий жаль, більшість із них стосуються так званих закупорок на внутрішньобудинкових комунікаціях водовідведення. Ось і сьогодні в будинку на пр. Гагаріна вкотре довелося усувати подібну аварійну ситуацію. У цьому зв'язку наполегливо нагадую харків'янам про те, щоб вони використовували раковини та унітази лише за призначенням і не «забивали» системи побутовими предметами, залишками їжі, будівельним сміттям та речами. У цей складний воєнний час у нас, без перебільшення, кожна хвилина на рахунку, і вона має бути використана вкрай раціонально», - наголосив Віталій Федін.

Також начальник дільниці поінформував, що з урахуванням ворожої агресії, що не припиняється, на постійному контролі залишається відповідний технічний стан підвальних приміщень. Саме вони в екстрених ситуаціях служать людям рятівними сховищами, а тому і тут проводиться системна робота.

Фотогалерея

05 жовтня 2022, 11:20 Распечатать статью

все новости

Вгору