1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Мережі водовідведення Основ'янського району підготовлені до експлуатації в осінньо-зимовий період

Мережі водовідведення Основ'янського району підготовлені до експлуатації в осінньо-зимовий період

Бригади ремонтно-експлуатаційної ділянки Основ'янського району Комплексу «Харківводовідведення" КП «Харківводоканал» завершують підготовку об'єктів водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період.

Про це повідомив сьогодні, 28 вересня, начальник ремонтно-експлуатаційної дільниці Основ'янського району Ігор Плотніков.

«У рамках заходів завершили планово-попереджувальний огляд понад 41 км каналізаційних трубопроводів, що приймають стоки з центральної частини міста. Також відремонтували 20 колодязів із заміною люків та плит перекриття. Механічним способом прочистили 9 км мереж водовідведення, а гідродинамічним – 8 км», - зазначив Ігор Плотніков.

За його словами, значні корективи у роботу дільниці внесли воєнні дії. У районі було три влучення ворожих снарядів безпосередньо в об'єкти водовідведення або поруч.

«По вулиці Батуринська переклали 6 м зруйнованого вибухами трубопроводу, на пров. Подільському – 4 м. Великий обсяг робіт виконали на вул. Кооперативній, де приліт припав безпосередньо в наші мережі, замінили 11 м каналізаційних стоків, відновили колодязі, введення до будинків. Планово реконструювали 15 м мереж на вул. Руставелі, капітально відремонтували зношені ділянки трубопроводів на вул. Драгомирівській та Мерефянському шосе. У ході підготовки зовнішніх мереж водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період упорядковуємо та контролюємо стан каналізаційних люків», - підкреслив начальник ремонтно-експлуатаційної ділянки.

Ігор Плотніков поінформував, що об'єкти водовідведення Основ'янського району повністю підготовлені до експлуатації в осінньо-зимовий період, але роботи з прочищення та огляду трубопроводів тривають цілий рік. Він подякував працівникам бригади за сумлінне ставлення до роботи, за те, що відповідально, за будь-якої погоди виконують свої обов'язки.

«Бажаю всім харків'янам миру, добра, незламного духу. Ми разом переможемо, все відбудуємо та гідно пройдемо цей непростий шлях до щасливого та незалежного майбутнього», - побажав Ігор Плотніков.

Фотогалерея

28 вересня 2022, 11:39 Распечатать статью

все новости

Вгору