На КП «Харківводоканал» із початком військових дій годують понад тисячу співробітників безкоштовно. Також ведуть доставку харчування працівникам аварійно-відновлювальних бригад безпосередньо на місцях виконання виробничих завдань.
Як повідомила начальник адміністративно-господарського управління Галина Ткаченко, з початком воєнного стану генеральним директором підприємства Віталієм Пановим було ухвалено рішення годувати всіх співробітників безкоштовно. На сьогодні цех харчування обслуговує понад 1 тисячу працівників щодня.
«Крім обідів у їдальнях підприємства ми обслуговуємо і ремонтників безпосередньо на робочих місцях по всьому місту, де вони виконують різноманітні виробничі завдання. Наші аварійники працюють без вихідних, тому цех харчування теж перейшов на щоденний графік роботи, щоб мати змогу годувати робітників і у вихідні дні. Ми робимо все, щоб нагодувати всіх співробітників і з цим завданням - справляємось», - зазначила Галина Ткаченко.
За словами завідувачки виробництва цеху громадського харчування Ірини Шевченко, колектив їдальні чудово усвідомлює, що від їхньої роботи залежить настрій водоканальців.
«Намагаємося готувати не лише смачно, а й калорійно та різноманітно. Використовуємо лише свіжі продукти. Змінюємо меню щотижня, вносимо страви згідно з сезоном, салати, овочі. Щодня на столах вітамінний компот із сухофруктів. Зізнаюся, часто заходимо до зали та запитуємо, які страви особливо полюбилися, а що навпаки, не дуже смакує та регулюємо меню залежно від відповідей. Також печемо запашний хліб, солодку здобу. Хочу подякувати дружньому колективу їдальні за майстерність, за самовіддачу в роботі. Приємно спостерігати, коли в цей складний воєнний час робітники йдуть після обіду з посмішкою та вдячністю. Це дуже важливо, щоб люди хоча б тут, перебуваючи у їдальні, отримували підтримку та заряд енергії на цілий робочий день. Саме з таким позитивним настроєм ми готуємо їжу та пригощаємо співробітників, і вони це відчувають», - наголосила Ірина Шевченко.
26 вересня 2022, 10:10 Распечатать статью