1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові усунули тринадцять пошкоджень на водоводах

У Харкові усунули тринадцять пошкоджень на водоводах

Напередодні бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували 13 пошкоджень на водоводах та упорядкували 6 оглядових колодязів. Зокрема, у Немишлянському районі було проведено комплекс ремонтних заходів на ділянках трубопроводів на пр. Григоренка та пров. Фруктовому.

«Досвідчені бригади, забезпечені необхідною спецтехнікою та матеріалами, діяли за заздалегідь спланованою схемою. Спрацювали оперативно та якісно, ​​впоравшись із поставленим завданням у встановлені терміни. Сьогодні ліквідуємо аварійну ситуацію на магістралі діаметром 200 мм на вул. Рибалка. Загалом з початку місяця наші ремонтники усунули 21 пошкодження на трубопроводах та капітально відремонтували 14 оглядових колодязів. У цілому, ситуація у водопровідному господарстві району повністю контрольована», - підсумував начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Немишлянського району Павло Гладков.

Сьогодні, 23 вересня, бригадами АВР Комплексу «Харківводопостачання» намічено проведення ремонтних робіт на 11 пошкоджених ділянках водоводів.

Також спеціалістами виконується цілодобовий контроль якості води на всіх етапах водопідготовки та перед подачею до мережі міста. Відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не зафіксовано.

Для економії часу аварійників просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

23 вересня 2022, 11:55 Распечатать статью

все новости

Вгору