1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Слобідському районі завершили підготовку водоводів до експлуатації в осінньо-зимовий період

У Слобідському районі завершили підготовку водоводів до експлуатації в осінньо-зимовий період

Ремонтники Слобідського району Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» завершили підготовку зовнішніх водопровідних трубопроводів та об'єктів водопостачання до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Про це повідомив сьогодні, 22 вересня, начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Слобідського району Олексій Мацюк.

За його словами, у ході планових заходів упорядкували і прочистили 142 оглядові колодязі, відновили 29 водонапірних колонок, переклали водовід по вулиці Плеханівській. Також, на контролі всі пожежні гідранти та запірно-регулююча арматура на мережах.

«Всі заплановані ремонти провели, продовжуємо виконувати технічні огляди об'єктів водопостачання і усувати аварійні ситуації, що виникають. Зокрема, сьогодні ведемо реставрацію запірно-регулюючої арматури на трубопроводі діаметром 600 мм на вул. Державінська. Щоб не створювати незручностей для мешканців, працюємо без відключення, водопостачання забезпечуємо по паралельному трубопроводу. Задіяна необхідна водознижувальна та спецтехніка, роботи плануємо завершити до початку комендантської години. Обовязково приведемо місце розриття до ладу», - зазначив Олексій Мацюк.

Начальник служби зовнішніх водопровідних мереж наголосив, що районні майстри намагаються оперативно виконувати ремонтні роботи на мережах, своєчасно реагувати на всі заявки та звернення від споживачів. Так, з початку місяця вже усунули 19 позаштатних ситуацій на водоводах та готові до ліквідації аварії будь-якої складності на об'єктах водопостачання у своєму районі.

Фотогалерея

22 вересня 2022, 14:11 Распечатать статью

все новости

Вгору