1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові усунули п'ятнадцять пошкоджень на водоводах

У Харкові усунули п'ятнадцять пошкоджень на водоводах

У вівторок бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували 15 пошкоджень на водоводах та упорядкували 9 оглядових колодязів. Зокрема, у Київському районі ремонтники оперативно усунули аварійну ситуацію на магістралі діаметром 300 мм на вул. Лісопарковий.

«Проведення комплексу ремонтних робіт заздалегідь спланували, а тому районні бригади, забезпечені необхідними матеріалами, у стислий термін ліквідували пошкодження на цій магістралі. Також на вулиці Лісопарковій капітально відремонтували ввід до однієї з лікарень, а на вулиці Тюринській підготували до перекладки ділянку трубопроводу орієнтовною довжиною 40 метрів. Загалом підготовка водопровідного господарства району, незважаючи на безперервну ворожу агресію, йде за запланованим графіком», - підсумував начальник Київської районної служби зовнішніх водопровідних мереж Віталій Чупандін.

Сьогодні бригадами АВР Комлексу «Харківводопостачання» намічено проведення ремонтних робіт на 12 пошкоджених ділянках водоводів.

Для економії часу аварійників просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Всі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво зросли», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

21 вересня 2022, 13:23 Распечатать статью

все новости

Вгору