1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» висловлює співчуття рідним та близьким Віктора Колотила

КП «Харківводоканал» висловлює співчуття рідним та близьким Віктора Колотила

Генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов, колектив підприємства висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Віктора Дмитровича Колотила, який пішов з життя 20 вересня на 74-му році.

Віктор Дмитрович Колотило працював головним конструктором наукових напрямів із ресурсозбереження та нової техніки Департаменту з інвестиційної політики, науки та інновацій.

На підприємство він влаштувався в 1970 році інженером-настроювачем. Згодом обіймав різні керівні посади, а з травня 2006 року до липня 2008 року Віктор Дмитрович Колотило був генеральним директором КП «Виробничо-технологічне підприємство «Вода». Віктор Дмитрович брав активну участь у ліквідації наслідків аварій на Чорнобильській АЕС та Диканівських очисних спорудах.

Віктор Дмитрович Колотило – кандидат технічних наук, доцент, заслужений працівник сфери послуг України, академік Інженерної академії України та Міжнародної академії наук житлово-комунального та побутового господарства України.

Церемонія прощання відбудеться 22 вересня за адресою: вул. Семінарська, 57-А о 12:00. Автобус відправляється від профкому (вул. Конторська, 90) об 11:30.

20 вересня 2022, 14:22 Распечатать статью

все новости

Вгору