1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Валерій Харлан: усі харків'яни обов'язково будуть із водою

Валерій Харлан: усі харків'яни обов'язково будуть із водою

Ремонтні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» продовжують інтенсивні роботи з підготовки житлового фонду до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Як повідомив сьогодні, 16 вересня, начальник управління Валерій Харлан із 6500 будинків, що перебувають у міській комунальній власності, повністю підготовлені внутрішньобудинкові системи до зими у 99% із них.

Також за його словами, після проведення всіх необхідних ревізій відповідних служб уже ухвалено рішення, що 35 житлових будинків не заселятимуться, а тому відновлювальні роботи комунікацій не проводяться. Щодо ще 20 будинків це найважливіше питання поки що відкрите, і ремонтники тут продовжують роботу.

«Керівництво підприємства ставить завдання забезпечити кожного харків'янина водою. У свою чергу, ми докладаємо всіх зусиль, іноді приймаємо неординарні рішення для того, щоб забезпечити всім нашим героїчним мешканцям стабільне надання послуг водопостачання та водовідведення. Зокрема, завершуємо комплекс відновлювальних робіт в одному з будинків Київського району, одному з найбільш постраждалих від ворожої агресії. Зараз у багатоповерховому 10-під'їзному будинку мешкає трохи більше десяти сімей. І наше першочергове завдання не лише обов'язково забезпечити їх водою, а й запобігти можливим аварійним ситуаціям, пов'язаним з підтопленням квартир мешканців. У цьому напрямку проводимо всі необхідні заходи, такі як встановлення додаткової запірної арматури», - наголосив Валерій Харлан.

Начальник управління також повідомив, що у зв'язку з ворожою агресією, що не припиняється, у пріоритеті залишається і належний технічний стан підвальних приміщень, що продовжують служити харків'янам рятівними сховищами. У разі потреби негайно проводиться ремонт комунікацій, а також профілактичні заходи.

«Насамкінець хочу звернутися до мешканців нашого міста з великим проханням про своєчасну оплату послуг за водопостачання та водовідведення. Всі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які в цей складний час значно зросли», – наголосив Валерій Харлан.

Фотогалерея

16 вересня 2022, 14:37 Распечатать статью

все новости

Вгору