1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові усунули одинадцять аварій на трубопроводах

У Харкові усунули одинадцять аварій на трубопроводах

У четвер бригадами аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» було оперативно ліквідовано 11 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та упорядковано 13 оглядових колодязів.

Як повідомили на підприємстві, ремонтники, незважаючи на безперервну агресію, продовжують активними темпами оперативно відновлювати подачу води для харків'ян. Комплексні роботи виконують досвідчені майстри, які використовують передові методи усунення аварій та забезпечені всією необхідною спецтехнікою, обладнанням та матеріалами. Ось і сьогодні бригадами АВР Комплексу «Харківводопостачання» намічено провести ремонт на 18 ділянках водоводів.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

16 вересня 2022, 12:40 Распечатать статью

все новости

Вгору