1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Манвел Асланян - водій КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. Манвел Асланян - водій КП «Харківводоканал»

Водій дільниці обслуговування електрообладнання насосних стацій Манвел Асланян не тільки сумлінно виконує свої прямі обов'язки, а й завжди допомагає колегам.

З перших днів війни він активно допомагає своєму підрозділу забезпечувати стабільну роботу електрообладнання насосних станцій, від якого залежить безперебійна подача води харків'янам.

«Манвел Асланян дуже відповідально ставиться до виконання своїх обов'язків, адже багато залежить від того, наскільки оперативно прибудуть на місце та розпочнуть ліквідацію аварії ремонтники. Тому автотранспорт завжди знаходиться в справному стані і готовий будь-якої хвилини виїхати на завдання. Також Манвел Асланян, у випадку потреби, допомагає усувати складні пошкодження на кабельних лініях та бере участь у ремонті електроустаткування. Особливо це важливо під час надзвичайних ситуацій, пов'язаних із ворожими обстрілами», - зазначили на підприємстві.

За словами Манвела Асланяна, йому приємно усвідомлювати, що у стабільному забезпеченні водою харків'ян у цей тяжкий час є частка праці кожного працівника «Харківводоканалу».

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

15 вересня 2022, 11:38 Распечатать статью

все новости

Вгору