1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі з початку місяця ліквідували 38 аварійних ситуацій на мережах та упорядкували 24 оглядові колодязі

У Новобаварському районі з початку місяця ліквідували 38 аварійних ситуацій на мережах та упорядкували 24 оглядові колодязі

Ремонтники служби зовнішніх водопровідних мереж Новобаварського району комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» з початку місяця ліквідували 38 аварійних ситуацій на мережах, упорядкували 24 оглядові колодязі та відновили 3 водорозбірні колонки.

За словами начальника Новобаварського району Євгена Салькова, зокрема вчора аварійники завершили усунення нештатних ситуацій на водоводах на вул. Дмитрівській та пр. Ново-Баварському, та провели ремонтні роботи на 5 оглядових колодязях. Сьогодні планують відновити водопостачання мешканцям вул. Конторської та вул. Тимірязєва/Архангельської.

«Незважаючи на складнощі воєнного часу, продовжуємо підготовку наших об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період. Ремонти на трубопроводах проводимо комплексно, із заміною технічно зношеної запірної арматури та перевіркою чи встановленням пожежних гідрантів. Оперативно реагуємо на всі заявки від споживачів, проводимо рестарацію вводів та контролюємо функціонування водорозбірних колонок. Виконуємо планові ремонти та перекладки на зовнішніх мережах, а також поточні, що виникають. Одним словом, продовжуємо докладати максимум зусиль, щоб у наших споживачів не було проблем із водопостачанням. Не хочеться взимку  списувати наші недоробки на війну», - наголосив Євген Сальков.

Напередодні, 13 вересня,  бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували 10 пошкоджень на водоводах та упорядкували 9 оглядових колодязів. Сьогодні намічено проведення відновлювальних робіт на 10 пошкоджених ділянках трубопроводів.

14 вересня 2022, 12:22 Распечатать статью

все новости

Вгору