1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» завершує підготовку внутрішньобудинкових систем до опалювального сезону

КП «Харківводоканал» завершує підготовку внутрішньобудинкових систем до опалювального сезону

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» у рамках заходів щодо підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період завершили роботи у 99% будинків комунальної форми власності.

Про це повідомив сьогодні, 8 вересня, начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.

«Практично у всіх будинках харків'ян внутрішньобудинкові комунікації до опалювального сезону підготовлені. У 1%, що залишився, увійшли об'єкти з різними руйнаціями, які постраждали від ворожих обстрілів. На даний момент приймається рішення, які з них будуть підключені до опалення, після чого ми також відновимо водопостачання та водовідведення. Але технічні та ревізійні роботи тривають, перепідключаємо квартири мешканців, що знову прибувають, перевіряємо стояки в тих будинках, де раніше не було води, готуємо зливові системи. Мережі водопостачання посилюємо великою кількістю запірної арматури, щоб мати змогу мінімізувати втрати від протікань, а у разі аварійної ситуації перекривати лише кілька квартир», - наголосив Валерій Харлан.

За його словами, значні обсяги робіт виконано у будинках Салтівського району, де замінили понад 1400 м внутрішньобудинкових мереж, Шевченківського – понад 490 м., Новобаварського – 410 м.

«Роботи ведемо згідно із затвердженим графіком, планово. І, не дивлячись на обстріли, що продовжуються, з поставленими завданнями справляємося. Ще оперативніше та відповідально реагуємо на всі заявки споживачів, розуміючи, наскільки складно сьогодні харків'янам налагоджувати свій побут. Беремо участь у облаштуванні сховищ, де не тільки упорядковуємо всі наші комунікації, але й для зручності мешканців забезпечуємо доступ до води та водовідведення безпосередньо у підвальних приміщеннях. До початку опалювального сезону всі будинки, які перебувають у зоні відповідальності нашого підприємства, будуть підготовлені до експлуатації в осінньо-зимовий період», - наголосив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем.

Фотогалерея

08 вересня 2022, 13:27 Распечатать статью

все новости

Вгору