1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтники Харківводоканалу відновлюють 13 позаштатних ситуацій на водоводах

Ремонтники Харківводоканалу відновлюють 13 позаштатних ситуацій на водоводах

У п'ятницю, 26 серпня, ремонтники Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усувають позаштатні ситуації на 13 технічно зношених ділянках трубопроводів у всіх районах міста.

Як повідомили на підприємстві, вчора бригади аварійно-відновлювальних робіт відновили 11 пошкоджень на мережах холодного водопостачання та упорядкували 7 оглядових колодязів. Масштабні ремонтні роботи на трубопроводах провели у Немишлянському та Шевченківському районах, де ліквідували по 3 пориви. Також, у Новобаварському районі відновили подачу води на вул. Комбайнівська та вул. Цеховська у приватному секторі, а також триває технічне налагодження після складного пошкодження на водоводі на вул. Полтавський Шлях.

Сьогодні заплановано виконати великий обсяг ремонтних робіт на водоводах у Салтівському, Новобаварському та Шевченківському районах Харкова.

Харківводоканал продовжує працювати в будь-яких умовах, без вихідних, незважаючи на військовий стан і погоду. У кожного підрозділу своя робота та напрямки, але головне завдання – тримати всю систему водопостачання та водовідведення міста у робочому стані.

На підприємстві зазначили, що навіть в умовах військової агресії бригади АВР продовжують відновлювати водопостачання харків'янам та готувати об'єкти до експлуатації в осінньо-зимовий період. Ведуться роботи з ремонту оглядових колодязів на мережах водопостачання та водовідведення, заміна люків та запірної арматури. Досвідчені майстри та професіонали оперативно вирішують навіть найскладніші завдання, ефективно застосовуючи необхідну спецтехніку, обладнання та матеріали.

«Ми працюємо для вас і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги, шановні наші харків'яни», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

26 серпня 2022, 12:04 Распечатать статью

все новости

Вгору