1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

За тиждень у Харкові усунули 91 пошкодження на водоводах

За тиждень у Харкові усунули 91 пошкодження на водоводах

Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» у найскладніших умовах військового часу продовжують відновлювати подачу води у всі райони міста. За минулий тиждень ними було усунено 91 аварійну ситуацію на трубопроводах холодного водопостачання.

Також ремонтники упорядкували 61 оглядовий колодязь на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури і капітально відремонтували 26 водорозбірних колонок.

Минулої неділі зусиллями бригад аварійно-відновлювальних робіт було ліквідовано 9 поривів на трубопроводах і упорядковано 7 оглядових колодязів. Сьогодні бригадами АВР заплановано провести ремонт на 13 ділянках водоводів.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу бригад аварійно-відновлювальних робіт просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

22 серпня 2022, 13:49 Распечатать статью

все новости

Вгору