1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На Північній Салтівці відновлюють подачу води

На Північній Салтівці відновлюють подачу води

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж КП «Харківводоканал» інтенсивними темпами продовжують поновлювати подачу води харків'янам в одному з найбільш постраждалих від ворожої агресії Київському районі.

Як повідомив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Київського району Віталій Чупандін, зокрема, завершено відновлення подачі води до одного з будинків на вул. Дружби Народів, комунікації якого серйозно постраждали від обстрілу.

«Детально проаналізувавши ситуацію, ухвалили виважене рішення провести комплекс відновлювальних заходів. У ході робіт замінили ділянки трубопроводу та введення в будинок, капітально відремонтували оглядовий колодязь та встановили пожежний гідрант. Досвідчені районні бригади успішно впоралися з відповідальним завданням у стислий термін», - зазначив Віталій Чупандін,

Начальник служби зовнішніх водопровідних мереж також повідомив, що ремонтники пильну увагу приділяють водопровідному господарству Північної Салтівки, як найбільш постраждалому від постійних обстрілів і ракетних ударів. Тому, у міру повернення харків'ян до рідного міста, підрозділ оперативно реагує на заявки про відновлення подачі води.

Фотогалерея

11 серпня 2022, 14:16 Распечатать статью

все новости

Вгору